/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Paditet 46 vjeçari që dha leje për tu prerë drunjtë në pronë të huaj
Qyteti, Slider

Paditet 46 vjeçari që dha leje për tu prerë drunjtë në pronë të huaj

Zyra e çështjeve të Jashtme Kriminale në Strugë ka paraqitur një kallëzim penal kundër N.P (46) nga Vevçani me arsyen e dyshimit për kryerjen e një krimi të “shpërdorimit të pushtetit dhe autoritetit”.

Në prill dhe gusht 2018, i punësuari në Ndërmarrjen Rajonale Pyjore Jabllanica, bëri dy miratime për prerjet e drunjve në një parcelë në pronësi private, duke mos arritur të identifikojë vendndodhjen e saktë të truallit dhe të jap lejë për për prerjen e 30m3 në pronësi të S.T. nga Ohri, për të cilin ai nuk kishte dhënë pëlqimin për prerjen e pemëve.

Personit S.T i është shkaktuar dëm prej 210,000 denarë.(Struga Ekspres)

August 25, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres