/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
NJOFTIM: Tregu i Gjelbër në Strugë, të shtunën mbyllet në ora 15:00
Qyteti, Slider

NJOFTIM: Tregu i Gjelbër në Strugë, të shtunën mbyllet në ora 15:00

Sipas parashikimeve të shtabit të energjencës të komunës Strugë. për parandalimin e korona virusit (KOVID::19) ..N:P: komunale strugë ju informon se tregu për shitjen e gjërave të vjetra e cila gjendët afër stadiumit të hendbollit afër liqenit,do jetë i mbyllur në kohë të papërcakatuar.
Poashtu ju informojmë se Tregu i qytetit në Strugë.. (Tregu i gjelbërt) në ditën e tregut të shtunë dhe të dielë ne dat 28 dhe 29 mars 2020. Do të punoj me orare te caktuar për shkakë të vendimit në fuqi të orës policore.nga ora 17:.00 deri në 05:00 pas dite.. tregu i qytetit në këto ditë do të punoj gjerë në ora
15 00..
Me respekt;
N.P. komunale Strugë….

Известување
Согласно препораките на кризниот штаб на Општина Струга за спречување на ширење на коронавирусот (КОВИД-19) , ЈП Комунално-Струга Ве информира дека пазарот на големо за користени работи што се наоѓа наспроти ракометното игралиште кај Женска плажа, ќе биде затворен на неодредено време.
Исто така Ве информираме дека Градскиот Пазар во Струга (Зелениот Пазар) во пазаришниот ден Сабота и во недела поради воведениот полициски час од 17:00 до 05:00 часот, ќе работи со скратено работно време односно до 15 :00 часот.

March 26, 2020

Struga Ekspres