Njoftim nga Salloni i bukurisë, “Beauty Freiamt” në Zvicër (FOTO)
Qyteti, Slider

Njoftim nga Salloni i bukurisë, “Beauty Freiamt” në Zvicër (FOTO)

Salloni i bukurisë, “Beauty Freiamt” në Zvicër ka një ofertë fantastike për klientet e saj për muajin shkurt, ka 40% ulje të çmimit.Dukuni bukur edhe për ditën e të dashuruarëve, ditën e 14 shkurtit.

Ermira Shaqiri është një profesioniste e estetikës e cila merret me gjithçka që ka të bëjë me kurimin e imazhit të një femre?

Saktësisht një profesioniste e estetikës e cila merret me gjithçka që ka të bëjë me zbukurimin dhe me të bërit të ndihen mirë femrat.

Salloni i bukurisë “Beaty Freiamt” me profesionalitetin e saj e di se çfarë ngjyre i shkon një klienteje të caktuar në vetull,qerpik,microblading,make-up apo edhe thonj

Të gjitha bashkëatdhetaret shqiptare tani kanë rastin ideal të vizitojnë në Zvicër,sallonin e bukurisë “Bauty Freiamt”
Alikonerstrasse 2
5644 Auw
Tel.056 668 18 68 /076 400 59 78
(Struga Ekspres)

February 12, 2019

Struga Ekspres