Njoftim nga komuna e Strugës
Qyteti, Slider

Njoftim nga komuna e Strugës


Të nderuar,

Komuna e Strugës organizon promovimin e projektit “Promote tourism and culture through water – ToCulter”. Ngjarja do të mbahet në datë 15.03.2019 (e Premte), në sallën e madhe të Këshillit të Komunës së Strugës, me fillim në ora 18:30.

Projekti është i finansuar nga Bashkimi Evropian me programin IPA, instrumenti për ndihmë para anëtarësimit, komponenti 2, bashkëpunim ndlrkombëtar me R.Greqisë, në partneritet me Komunën e Strumicës dhe Komunat Volvi, Sadiki, Seresi dhe Selanik të R.Greqisë.

Projekti “ToCoulter” ka për qëllim kryesor të krijojë identitet të përbashkët turistik, i bazuar në rrugët e ujit, i specializuar sipas identitetit të vendit dhe përmes platformës inovative dhe aktiviteteve në rrjet, për zhvillim të paketave promocionale turistike për përmirësimin e produktit dhe shërbimit turistik ndërkufitar dhe të përmirësohet qarkullimi turistik në këtë rajon.

Ju presim.

Me respekt,
Komuna e Strugës

March 14, 2019

Struga Ekspres