Dhoma-Energy Reklamo ketu!
“NISET TRIMI PËR GURBET!”
Opinion, Slider

“NISET TRIMI PËR GURBET!”

“NISET TRIMI PËR GURBET!”

Në vitet ’90 grupi BESNIKËT me këngëtarin S.Vllasaliu kënduan kte kangë,ndërsa unë isha nxënës i vitit të parë dhe asesi se kuptoja !
Pse u këndohet atyre që ikin nga vendlindja ?!

Realiteti është i hidhurē por duhet të thuhet:-
Trimat si atëherë edhe sot vazhdojnë të vriten,burgosen dhe ndiqen !
Andajë,ata kanë vetëm një rrugë IKJEN nga ky vend si shpëtim nga kurthet dhe shantashimet e strukturave të UDB të infiltruara në subjektin politikë në pushtet BDI !
Edhe pas 28 viteve për fat të keq, kënga zë vend !

SUAT SAQIPI-Gazetar

August 28, 2019

Struga Ekspres