/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Nga e mërkura mbajtja e maskave dhe dorezave është e detyrueshme për këto qytete të Maqedonisë
Maqedoni, Slider

Nga e mërkura mbajtja e maskave dhe dorezave është e detyrueshme për këto qytete të Maqedonisë

Duke filluar nga 22 prilli i vitit 2020 (e mërkurë), vendoset masë për të ndaluar lëvizjen e banorëve në komunat Kumanovë, Tetovë dhe Prilep, pa mbajtjen e pajisjeve të përshtatshme mbrojtëse (doreza, maskë, shall, facoletë etj.), jashtë nga shtëpitë e tyre, në të gjitha vendet publike dhe hapësirat e llojit të hapur dhe të mbyllur si dhe ambiente të mbyllura, markete, dyqane apo të ngjashme.

April 19, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres