/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Nevzat Bejta thotë se pa Marrëveshjen e Ohrit nuk do të ishim këtu ku jemi sot
Maqedoni, Slider

Nevzat Bejta thotë se pa Marrëveshjen e Ohrit nuk do të ishim këtu ku jemi sot

Nënkryetari i BDI-së, Nezat Bejta, me rastin e ceremonisë për shënimin e 18 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, shkruan se kjo marrëveshje u arrit me sakrificë të madhe të popullit shqiptar dhe luftën e shenjtë të UÇK-s.

Ja postimi i plotë i Bejtës në Faceboook:

Nga ceremonia e shënimit të 18 vjetorit të arritjes së Marrëveshjes së Ohrit

Marrëveshja e Ohrit u arrit me sakrificë të madhe të popullit shqiptar dhe luftën e shenjtë të UÇK-së. Marrëveshja paqësore hapi rrugën e të drejtave dhe barabarësisë së plotë.

Pa Marrëveshjen e Ohrit nuk do të ishim këtu ku jemi sot.

August 13, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres