/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Nesër në “SHISHA ROOM”-Strugë, vjen këngëtari “STINE” për mbrëmjen humanitare (FOTO)
Qyteti, Slider

Nesër në “SHISHA ROOM”-Strugë, vjen këngëtari “STINE” për mbrëmjen humanitare (FOTO)

Në “SHISHA ROOM”-Strugë, në 9 nëntor,ora 22:00, do tê mbahet një mbrëmje humanitare për tu ardhë në ndihmë të gjithë personave në nevojë.
“Shkêndijë shprese” e organizon këtë “PARTY HUMANITAR dhe i ftuar do të jetë kêngëtari i mirënjohur shqiptar “STINE”.
Hyrja do të jetë 300 denarë+1 pije falas!
Të gjitha parat e grumbulluara do të shkojnê tek familjet e varfëra në nevojë
Kontribuo dhe ti, shko dhe ndihmo njerëzit në nevojë!

November 8, 2018

Struga Ekspres