/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Nesër hapet aeroporti i Ohrit, fluturimet e para drejt Cyrihut dhe Milanos
Maqedoni, Slider

Nesër hapet aeroporti i Ohrit, fluturimet e para drejt Cyrihut dhe Milanos

Aeroporti “Sh. Apostoll Pavle” në Ohër nesër përsëri do të jetë i hapur. Për paradite janë paralajmëruar fluturimet e para dhe aterrimet për dhe nga Cyrihu dhe Milano.

Fluturimet e para çarter në aeroportin e Ohrit do të realizohen më 5 korrik edhe atë prej dhe deri në Varshavë dhe më 25 korrik prej dhe deri në Amsterdam.

Informacione për fluturimet e tjera mund të gjenden në uab faqen e aeroportit të Ohrit.

June 30, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres