/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Në zemër të Ohrit, xhamia “Ali Pasha” përurohet ditën e Pavarësisë (FOTO)
Maqedoni, Slider

Në zemër të Ohrit, xhamia “Ali Pasha” përurohet ditën e Pavarësisë (FOTO)

Më 28 nëntor, 2019, në orën 13:30, solemnisht do të hapet Xhamia e Ali Pashës në Ohër – njoftojnë nga Zyra për Shtyp e Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi,

Kryetar i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Xhamia është e shekujve XV-XVI dhe gjendet në Çarshinë e Vjetër të qytetit të Ohrit, në rrugën për në liqen, afër rrapit ose çinarit të madh të këtij vendi.

Ftojmë besimtarët musliman të jenë pjesë e hapjes së kësaj xhamie të bukur.

 

November 19, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres