/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Në Ohër rrezitet Zaevi
Maqedoni, Slider

Në Ohër rrezitet Zaevi

Kryeministri Zoran Zaev po vijon pushimet në Ohër. Atij i është bashkëngjitur edhe ministri i jashtëm
Nikolla Dimitrov. Ata përmes një fotoje të publikuar në facebook, ka shkruar një porosi: “Work hard,
play hard”. Zaev po kalon pushimet në Ohër, i shoqëruar çdo ditë nga bashkëpunëtor të tij, të cilët
gjejnë kohë të shkurtër për tia prishur rehatinë kryeministrit dhe familjes së tij.

Zaev viteve të kaluara ka preferuar të kalojë pushimet në Greqi, ku ka edhe vilën e tij familjare, por
sivjet ka vendosur për një pushim të shkurtër në Ohër, për shkak të aktiviteteve intensive për
referendumin për emrin.

August 9, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres