Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Në Frëngovë vidhen dy shtëpi brenda 24 orëve
Qyteti, Slider

Në Frëngovë vidhen dy shtëpi brenda 24 orëve

Vjedhjet nuk kanë të ndalur në fshatin Frëngovë të Strugës, ku pardje brenda natës janë vjedhur dy shtëpi duke shkaktuar dëme materiale,informon Struga Ekspres.

Sipas një banori të cilit i është shkaktuar dëmi material nga grabitësit, rastin e ka lajmëruar në polici duke raportuar që shtëpia i është vjedhur.

Policia erdhi në vendin e ngjarjes duke hetuar rastin në fjalë.

Banorët e Frëngovës kërkojnë ndihmë nga organet policore duke kërkuar më shumë siguri dhe se patrullimi i policisë në këtë lokalitet të jetë sa më i shpeshtë.

Vjedhjet nëpër fshtatra dhe qytetin e Strugës janë evidente pothuajse çdo javë.(Struga Ekspres)

October 8, 2019

Struga Ekspres