Dhoma-Energy Reklamo ketu!
NATI TRANSPORT-Strugë, të gjitha mallrat i transporton nga Zvicra për në Maqedoni dhe anasjelltas (FOTO)
Qyteti, Slider

NATI TRANSPORT-Strugë, të gjitha mallrat i transporton nga Zvicra për në Maqedoni dhe anasjelltas (FOTO)

NATI TRANSPORT-Strugë, të gjitha mallrat i transporton për në Maqedoni dhe anasjelltas.
Shërbimi i mallit bëhet krejtësisht nga NATI-TRANSPORT-Strugë, deri në destinacionin e dëshiruar me një shërbim serioz shpejtë dhe sigurtë.
Për informata më të hollësishme për në Zvicër mund të kontaktoni me z.Natmir Mehmedin.Telefono në numrat: 0041 76 339 44 24,0041 76 217 10 50 kurse në Maqedoni mund të kontaktoni me z.Nafi Mehmedin, 070 611 001 dhe me Shkëndim Mehmedin, 070 689 517.
NATI-TRANSPORT-Strugë, ideale që kërkesat tuaja të realizohen ashtu si dëshironi!

September 9, 2019

Struga Ekspres