/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Myftiu i Strugës sonte ishte për teravi në Zagraçan (FOTO)
Qyteti, Slider

Myftiu i Strugës sonte ishte për teravi në Zagraçan (FOTO)

Nata e 15 e ramazanit në Zagraçan

Myftiu i Strugës Mr. Salim ef. Sulejmani i shoqëruar nga Jakub ef Qazimoski vizitoi xhaminë e fshatit Zagraçan dhe imamin Aris ef. Saiti. Një pritje e ngrohtë nga xhemati dhe këshilli i xhamisë në krye me muteveliun Rini Demishai.

Agjërim të pranuar!
Myftinia Strugë

May 19, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres