Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Muki mesazh të fortë: Askush nuk do ti ikë drejtësisë
Maqedoni, Slider

Muki mesazh të fortë: Askush nuk do ti ikë drejtësisë

Deputeti i LSDM-së, Muhamed Zekiri ka folur lidhur me rastin e fundit “Reket” duke shtuar se askush nuk do ti ikë drejtësisë.

Ai ka thënë se Prokuroria Speciale do të vijoj dhe se nuk do të ketë shtyerje, por përshpejtim të rasteve që udhëhiqen nga kjo prokurori.

Ai i numëroi rastet që i udhëheq kjo Prokurori, siç janë, Titaniku, Fortesa, Targeti, Transporteri, TNT, Titaniku 2 etj.

August 12, 2019

Struga Ekspres