/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Muki i përgjigjet ushtarit të UÇK-së
Maqedoni, Slider

Muki i përgjigjet ushtarit të UÇK-së

Leter drejtuar ne adres te gabuar!

Pyetjet dhe dilemat e parashtruara ne kete leter ne emer te 60 mije votuesve te Aleances Shqiptare eshte mire ti parashtroni fillimishte ish komandantit Tuaj tani kryetar i BDI-se Ali Ahmeti dhe mandej kryetarit te partise te ciles i takoni i nderuar ish ushtar i UÇK-se.

Me rrespekt
Muhamed Zekiri

Letra e ish ushtarit të UÇK-së

Zoran Zaev dhe ti Muhamed Zekiri ju drejtohem me disa fjalë .
Jetojmë në Republikën e Maqedonisë dhe jemi duke ndjekur poilitikën të cilën mundoheni ta udhëhiqni ju, por nga ajo që ju premtuat për Shqiptarët nuk jeni duke e realizuar !!!
Zoran Zaev ti në bllokun Shqiptarë po meresh vetëm me një parti të vetme dhe ajo është ALEANCËN PËR SHQIPTARËT, po të garantoj se je shumë gabim.

Zoran Zaev po ua kujtoj se ALEANCA PËR SHQIPTARËT ka KONGRESIN, KUVENDIN, KRYESINË, ANTARSINË, ADHURUESIT, dhe SIMPTIZUESIT e saj.

Zoran Zaev po ta kujtoj se ALEANCA PËR SHQIPTARËT për momentin ka mbi 60 mijë votues ( 60000 ) pas vete, por dita ditës sa shkon e shtohet numri në rradhët e ALEANCËS PËR SHQIPTARËT dhe kur do ta arijë numrin e duhur të votuesve po të garantoj se kjo parti të cilën ti po mendon se mundish të tallesh do të mer vendime shum ndryshe ku ty personalisht do të habitesh se çfar po ndodh me ALEANCËN PËR SHQIPTARËT.

Zoran Zaev shum pak pesh ka për partin e ALEANCËS PËR SHQIPTARËT se a do të ket Ministrin e Shëndetësisë apo ndonjë Ministri tjetër, ALEANCA PËR SHQIPTARËT kërkon që të jeni shumë transparent ndaj gjithë partive politike, të ket drejtësi për
të gjithë, të hetohen të gjithë ata të cilët kan manipulu me Poplin e R M – së
Zoran Zaev ALEANCA PËR SHQIPTARËT bën pjesë në Qeverin e Maqedonksë për të vetmen arsye dhe ajo është : REFORMA NË RM – së.
Zoran Zaev ti zjarit po i hedh benzin, dhe do ta keshë shumë zor pastaj të shuaj zjarin që po e ndes ti , dhe mos mendo se me këta veprimet që je duke bërë ti ndaj ALEANCËS PËR SHQIPTARËT nuk je duke ofenduar individ me këta veprimet tuaja por je duke provokuar mbi 60 mijë Votues !!!

Zoran Zaev besoj se këtë që kam shkruar Muhamed Zekiri do të gjejë kohë për të ta përkthyer këtë shkrim që unë personalisht ndava kohë të adresohem ty.

Daut Dutii Shasivari .

December 21, 2017

error: Content is protected !!
Struga Ekspres