Dhoma-Energy Reklamo ketu!
MOS IKNI SEPSE DIKUSH IKJEN TUAJ E KA ËNDËRR
Opinion, Slider

MOS IKNI SEPSE DIKUSH IKJEN TUAJ E KA ËNDËRR

HEROJNTË E VENDIT TIM
,,Na të birt e shekullit të ri,, që po zvarritemi baltës së atdheut që po na shkel dalë-ngadalë,na që kemi ngelur këtu një grusht i vogël- për të mos lënë tokat djerrina,për të mos lënë shkollat të zbrazen dhe Kryet e vendit bosh,na që i themi Nënëmadhes,,nuk do të lëmë vetëm, ashtu siç kanë planifikuar Akademitë e huaja.
Na jemi Herojntë e këtij vendi. Unë,Gazetari,Profesori,Doktori,Poeti,Mekaniku,Shoferi,Infermieri,Bujku,Punëtori ndertimit,dhe të gjithë ato që duruan mbi kurrizin e tyre padrejtësitë më të mëdhaja dhe që i thanë JO emigrimit dhe mbetën këtu të hanë një copë bukë-lagur me lotët e mërgimit që spo na ndahet hap mbas hapi, dhe mbetën këtu që ti rrisin fëmijët e tyre në frymën e gjyshërve tanë dhe atdhedashurisë.
MOS IKNI SEPSE DIKUSH IKJEN TUAJ E KA ËNDËRR.
Me respekt Përparimi Istrefi
(Struga Ekspres)

September 5, 2019

Struga Ekspres