/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Mobilizohet BESA e Strugës, prurje të reja dhe ristrukturim në të gjitha nëndegët dhe degën e Strugës
Qyteti, Slider

Mobilizohet BESA e Strugës, prurje të reja dhe ristrukturim në të gjitha nëndegët dhe degën e Strugës


Mobilizohet Besa e Strugës para zgjedhjeve të parakohshme, të cilat priten të mbahen në fillim të marsit, mëson Struga Ekspres.

Sipas burimeve që posedon Struga Ekspres pritjen prurje të reja dhe figura të rëndësishme të qytetit të cilët do të kyqen në Lëvizjen BESA.

Nga burimet brenda BESËS së Strugës mësojmë se para zgjedhjeve të parakohshme do të ketë ristrukturim në të gjitha nëndegët e Strugës dhe degën e Strugës, ku do të zgjidhen kryetar të rinj të nëndegëve dhe degës së Strugës.

(Struga Ekspres)

October 19, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres