/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Mjerim: Radhë të gjata para ambasadës gjermane, shqiptarët ska kush i ndalë
Rajoni, Slider

Mjerim: Radhë të gjata para ambasadës gjermane, shqiptarët ska kush i ndalë

Radhë të gjata para Ambasadës Gjermane, shqiptarët ska kush i ndalë te ikin jashte vendit te tyre per nje jete me te mire.

Keshtu ishte pasqyra sot en Tirane, sic eshte edhe ne SHkup dhe Prishtine.

Para Ambasadës së Gjermanisë në Tiranë, pasditen e sotme janë parë radhë të gjata të të rinjve.

Agjencia fotografike LSA ka realizuar sot pasdite disa foto pranë Ambasadës Gjermane në Shqipëri, ku shihen shumë të rinj në radhë, duke pritur me dosje aplikimet për punë në Gjermani.

May 15, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres