/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Mjerim i madh: Dollogozhda e Strugës, fshati i madh shqiptar me 9 nxënës për në klasë të parë!
Qyteti, Slider

Mjerim i madh: Dollogozhda e Strugës, fshati i madh shqiptar me 9 nxënës për në klasë të parë!

Në SHF “Nuri Mazari” -Dollogozhdë në klasën e parë viti 2019/2020 jan regjistruar 9 nxënës.
Nëse ndahen në 2 paralale (4:5) .
Është me të vërtet një lajm i hidhur dhe i dhimbshun , kjo nënkupton se Dollogozhda mund tjet një ndër fshatrat me ma shum ikje në mërgim.
Stadion Po,Fëmijë Jo.
Marrë nga Faqja e Dollogozhda Sot.
Përcjell Struga Ekspres.

May 17, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres