/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Mislimi: Mos u gëzoni para kohe, ende s’ka fol Ali Ahmeti
Opinion, Slider

Mislimi: Mos u gëzoni para kohe, ende s’ka fol Ali Ahmeti

Rami Mislimi

Mos u gzoni para kohe…

ASH-ja dhe BESA sot nuk janë keq me disponim, por kam frikë se gjithë ky hov për tu gëzuar nuk do ju dale për hajër.

Pleqtë n ‘kohën e vet e kanë pa sherrin e shkaut dhe thoshin gjithmonë; “shkaun besë mos e ze” andaj para se me pijë Redbulla ju partiasha opozitarë, pritini deri në fund e pastaj cakroni nga një raki e festoni me lodra se ndryshe s’ka kuptim me bë qejf pa muzikë…

PS – Ende ska folë Alia

January 9, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres