/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ministria e Shëndetësisë: Struga sot ka 2 të prekur me koronavirus
Qyteti, Slider

Ministria e Shëndetësisë: Struga sot ka 2 të prekur me koronavirus

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistron 126 pacientë të rikuperuar në: Shkup – 22, Shtip -1, Strugë – 19, Ohër – 1, Veles – 6, Gjevgjeli – 3, Kavadar – 1, Kriva Pallanka -1 dhe Kumanovë -72.

Dy persona vdiqën në spitalin “8 Shtatori”, një pacient 49-vjeçar nga Likova (Kumanovë) dhe 73 vjeçari nga Shkupi, i pranuar më 19 prill në një gjendje shumë të rëndë shëndetësore.

Në 24 orët e kaluara janë realizuar 335 teste, dhe 19 raste të reja të covid-19 janë konfirmuar në: Shkup-3, Kumanovë-8, Prilep-2, Struga-2, Veles-2, Gostivar-1, Vinica-1 .

April 26, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres