/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ministri i shëndetësisë propozon mbylljen e qendrave tregtare në Maqedoni
Maqedoni, Slider

Ministri i shëndetësisë propozon mbylljen e qendrave tregtare në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë dhe Komisioni për Parandalimin e Sëmundjeve Infektive do t’i propozojnë qeverisë mbylljen e qendrave të mbyllura tregtare, tha sot në një konferencë për shtyp Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce.

Ministri gjithashtu u dërgoi një mesazh furrave të bukës, nëse është e mundur të organizojnë një sistem për të kufizuar hyrjen e konsumatorëve brenda ambienteve të tyre. Në konferencën për shtyp, Filipce informoi gjithashtu publikun se aktualisht janë duke u testuar edhe 7 persona të tjerë për dyshime me koronavirus dhe se këtë mëngjes pacienti i parë nga Dibra është vendosur në aparatet e frymëmarrjes artificiale për shkak të gjendjes së rënduar të tij.

March 14, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres