/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Me “A&A TRANSPORT”- Strugë, transportoni mallrat nga Zvicra në Maqedoni! Shpejtë, Saktë dhe Sigurt (FOTO)
Qyteti, Slider

Me “A&A TRANSPORT”- Strugë, transportoni mallrat nga Zvicra në Maqedoni! Shpejtë, Saktë dhe Sigurt (FOTO)

A&A Transport-Strugë kujdeset për transportimin e të gjitha mallrave nga Zvicra në Maqedoni dhe anasjelltas.

“A&A Transport”-Strugë transporton mallrat e klientëve në menyrë sa më të shpejtë dhe sigurtë kurse dërgesa të arrijë në adresen pranuese.

Vlerat e kompanisë “A&A Transport”-Strugë respektohen në përpikmëri nga stafi i kompanisë, siç janë puna ekipore, komunikimi i mirëfilltë në mes stafit dhe klientëve, përgjegjshmëria, siguria në transport si dhe respekti i ndërsjelltë.

Motoja e kësaj kompanie është Shpejt, Sakt, Sigurt, është çelësi i suksesit të punës disa vjeçare ku përmes motos arrinë që në menyrë sa më të shpejtë të saktë dhe të sigurtë dhe në menyrë të përsosur të realizojë kërkesat e klientëve të tyre, të cilët rezultojnë në rritjen e reputacionit dhe të kësaj kompanie.

Telefono tani dhe rezervo dërgimin e mallrave tuaja nga Zvicra për nê Maqedoni dhe anasjelltas:

Telefono në Zvicër dhe Maqedoni:

ZVICËR: Argjend Kadriu

+41 76 779 73 38

+41 76 610 19 95

MAQEDONI:

+389 70 521 113 -Selim Kadriu

+389 71 485 196 -Albert Kadriu

June 14, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres