/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
LSDM dhe Besa e zyrtarizojnë marrëveshjen parazgjedhore
Maqedoni, Slider

LSDM dhe Besa e zyrtarizojnë marrëveshjen parazgjedhore


LSDM dhe Lëvizja Besa sot pasdite në Muzeun e artit bashkëkohorë e zyrtarizojnë marrëveshjen parazgjedhore për pjesëmarrje të përbashkët në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të caktuara më 12 prill.

Zyrtarizmi i koalicionit parazgjedhor vjen pasi liderët e dy partive, Zoran Zaev dhe Bilall Kasami i kanë harmonizuar qëndrimet rreth programit dhe bartësve të listave zgjedhore.

February 27, 2020

Struga Ekspres