/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
LPB-ja e Strugës nuk ka te ndalur me ndihmat e saj drejt Shqipërisë
Qyteti, Slider

LPB-ja e Strugës nuk ka te ndalur me ndihmat e saj drejt Shqipërisë

Te respektuar vellezer dhe motra

Te nderuar vellezer dhe motra.
Levizja Popullore Bashkimi diten e ejnte (5 dhjetor 2019), planifikon te beje nisjen e rradhes drejte Shqiperise Nene.
Nisja jone drejte Krujes do te jete me ndryshe.
Dy ekipe te LPB-se do te ngjiten drejte zonave malore per ti strehuar te gjithe familjet qe kane mbetur jashte e qe nuk kane qene ne qender te vemendjes, pothuajse hiq.
Gjithashtu per disa palestra te cilat kane te strehuar do te siguroje perseri vakte ushqimi te ngrohta.

Njekohesisht per t’i lumturuar femijet te cilet jane sterngarkuar nga tmerri i ngjarjes se fundit, LPB do ka pergatitur shume surpriza per ta.

Levizja Bashkimi do te nise drejte Krujes:
Krevate per palestrat e strehimit,
Cadra per ata qe kane ngelur jashte duke perfshire ketu edhe pako ushqimore.
Veshje,
Jorgane, batanije, jasteke, dhe nje numer gjerash tjera.

December 4, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres