/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
LPB-ja e Strugës me reagim: Në lokalet e Strugës shërbehet alkool edhe për personat nën 18 vjet!Urgjentisht të ndalohet
Qyteti, Slider

LPB-ja e Strugës me reagim: Në lokalet e Strugës shërbehet alkool edhe për personat nën 18 vjet!Urgjentisht të ndalohet

LPB me një reagim ndryshe

Lëvizja Popullore Bashkimi

Lëvizja Popullore Bashkimi apelon deri tek të gjithë institucionet përkatëse për një çështje mjaftë shqetësuese e cila ndikon tejmase negativisht tek ne.
Në masë të madhe, fatkeqësisht në lokalet tona, alkooli sherbehet edhe tek personat minoren, pra edhe tek ata që janë nën 18 vjet.
Kjo dukuri duhet patjetër, në mënyrë urgjente të ndalohet !
Gati çdo lokal, jo vetëm në qytetin e Strugës por në të gjithë MVR-në, janë të përfshirë në këtë dukuri negative.
Faji më i madh bie tek Inspektoriati i vendit që nuk luan rol të pamvarur dhe njëkohësisht tek organet tjera kryesore për mbajtjen e rendit në vend.
Shpresojmë kjo dukuri të marr veten e saj ashtu siç Ligji kërkon.

Lëvizja Popullore Bashkimi
Strugë
2019

October 31, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres