/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Lojë e madhe shpërblyese në GEGA Supermarket-Strugë, blej dhe fito FIAT 500 (FOTO)
Qyteti, Slider

Lojë e madhe shpërblyese në GEGA Supermarket-Strugë, blej dhe fito FIAT 500 (FOTO)

BLEJ DHE FITO ME GEGA SUPERMARKET▪︎
Të nderuar konsumatorë, GEGA me kënaqësi ju njofton për Lojën e Madhe Shpërblyese duke filluar prej 18.04.2019!
Shumë surpriza, dhurata dhe ulje çmimesh!
Bëni pazar mbi 3000,- denar me llogarin fiskale dhe bëhuni fitues potencial i FIAT 500!
GEGA gjithmonë ju shpërblen!

▪︎KUPUVAJ I DOBIJ SO GEGA SUPERMARKET▪︎
Pocituvani potrosuvaci, GEGA so zadovolstvo vi najavuva Golema Nagradna Igra pocnuvajci od 18.04.2019!
Mnogu iznenaduvanja, podaroci i niski ceni!
Pazaruvajte nad 3000,- denari so vasata fiskalna i stanete potencijalen dobitnik na FIAT 500!

April 25, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres