/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
LAJMI I FUNDIT: Franca i thotë “JO” Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë (VIDEO)
Maqedoni, Slider

LAJMI I FUNDIT: Franca i thotë “JO” Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë (VIDEO)

Erisa Zyka nga Brukseli: Lajmi i fundit që më ka ardhur është që Presidenti i Francës nuk do të ndryshojë qëndrimin e tij lidhur me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Është konfirmimi që ka ardhur enkas për emisionin Opinion.

October 17, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres