/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ky kryetar komune po i befason të gjithë, ja çfarë bëri ai (FOTO)
Maqedoni, Slider

Ky kryetar komune po i befason të gjithë, ja çfarë bëri ai (FOTO)

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski i cili gati dy muaj ushtron këtë funksion, ku është duke u parë shumë aktiv, ai thuajse çdo ditë organizon aktivitete me fëmijë të komuniteteve të ndryshme, por edhe me shqiptarët.
Maksim Dimitrievski vjen nga partia e Zoran Zaevit, LSDM, dhe është i nacionalitetit maqedonas, ku deri sa “disa” kryetarëve shqiptar-muslimanë në trojet tona i pengojnë vajzat me shamia, dhe e luftojnë këtë dukur, Dimitrievski sot gjatë festës në sheshin e kumanovës ka vërejtur një vajzë shqiptare me shami në kokë dhe e ka ftuar që të bën një fotografi me të, ku dhe ka publikuar në rrjetin social facebook.

Me këtë gjest i parë i Kumanovës është bërë shembull në Maqedoni për të gjithë e sidomos për kryetarët shqiptar-musilmanë./Express/

December 31, 2017

Struga Ekspres