Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Maqedoni, Slider

Kur të fortit e krimit,duan të mbrojnë pushtetin e vet

Kim Mehmeti nuk ka te ndalur me shkrimet e tij ne facebook,ja cfare shkruan ai:“Ajo që ndodh sot nëpër ‘Shqipritë’ tona, e ku nuk dihet se kush këndë kërcënon – politikanët biznesmenët e kriminelët, apo e kundërta – shpalosë të vërtetën se ato janë në duart e ‘nëntokës politike’, se janë pronë e ‘vëllazërisë’ së përbërë nga biznesmenë, politikanë e kriminelë! Andaj duhet pritur të pasojë spastrimi i llogarive, kur të fortit e biznesit dhe të krimit, duan të mbrojnë ‘pushtetin’ e vet, apo edhe të shkëputen nga kthetrat e qarqeve politike, dhe anasjelltas! Shkurt, do fillojë lufta mes ‘banditëve’ partiak, biznesmenëve e kriminelëve, të cilët edhe si vëllezër të një gjaku, kurrë nuk i kanë pasur kuletat motra!” ( Kim Mehmeti)

kimi33

 

March 3, 2015

Struga Ekspres