/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Komuna e Strugës: Rezervuari për ujë të pijshëm në f.Llabunishtë drejt fazës përfundimtare (FOTO)
Qyteti, Slider

Komuna e Strugës: Rezervuari për ujë të pijshëm në f.Llabunishtë drejt fazës përfundimtare (FOTO)


Rezervuari për ujë të pijshëm në f.Llabunishtë drejt fazës përfundimtare

Punimet për ndërtimin e rezervuarit për furnizim me ujë të pijshëm në f. Llabunishtë janë drejt fazës përfundimtare. Së shpejti një nga problemet që së fundmi ka shqetësuar banorët e fshatit Llabunishtë do të zgjidhet përfundimisht me ndërtimin e rezervuarit për ujë të pijshëm me kapacitet prej 700 m3.

Ky projekt u realizua falë investimit dhe bashkëpunimit të Komunës së Strugës me Ministrinë për Mjedis Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, ashtu që tetë milionë denarë u ndanë nga Komuna e Strugës ndërsa katër milionë denarë u ndanë nga Minisitria për Mjedis Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor.

Ky është rezervuari i dytë për ujë në Labunisht, që tërësisht do t’i kënaq nevojat e banorëve të këtij fshati me ujë të pastër për pirje dhe nevoja të tjera.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

March 30, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres