Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Komuna e Strugës: Nisin punimet për rregullimin dhe ndërtimin edhe një pikëndalesës së re në Strugë
Qyteti, Slider

Komuna e Strugës: Nisin punimet për rregullimin dhe ndërtimin edhe një pikëndalesës së re në Strugë

Nisin punimet për rregullimin dhe ndërtimin e pikëndalesës së re tek rruga Brigadat Proletare, për pasagjer dhe automjete

Përpos realizimin e shumë projekteve të parapara për përmirësimin e infrastrukturës rrugore si ndërtimin e trotuareve, ndërtimin e shtigjeve për biçikleta si dhe asfaltim të rrugëve sot nisën edhe punimet për rregullimin dhe ndërtimin e pikëndalesës për pasagjerë dhe automjete.

Komuna e Strugës po vendos kushte më racionale me qëllim të vënies në funksion të qarkullimit sa më të lirshëm të automjeteve dhe lëvizjes së qytetarëve

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

June 10, 2019

Struga Ekspres