/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Kjo familje e varfër strugane ka nevojë për ndihmën tuaj (FOTO)
Qyteti, Slider

Kjo familje e varfër strugane ka nevojë për ndihmën tuaj (FOTO)

Para disa ditëve e publikuam rastin e familjes Strugane 5 antarëshe, qe ka nevojë për ndihmën tuaj.
Dëshira jonë si iniciator është qe kjo shtëpi të ndertohet nga fillimi pasi kushtet nuk përmbushin asnje standart banimi qoftë për të rriturit apo fëmijët që jetojnë aty.
Në rast se nuk tubohen mjetet e mjaftueshme për rindertimin e kësaj shtëpie, atëher ato para do shkojnë për renovim dhe mirqënien e familjes. Gjithashtu mund të dononi edhe mjete ushqimore.
Ju mund të dononi direkt tek shtëpia, nr kontakti:070316687
Ne si iniciatorë, ne fund të donacionit do të publikojmë listën e donatorëve..(ju lutemi donacionin na konfirmoni dhe ne për evidencë)

January 3, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres