/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
KF.VLLAZNIMI i Strugës nën drejtimin e Fiat Shates, drejt ligës së dytë
Qyteti, Slider, Sport

KF.VLLAZNIMI i Strugës nën drejtimin e Fiat Shates, drejt ligës së dytë


KF VLLAZNIMI drejt ligës së dytë
Sot pas dite KF Vllaznimi niset drejt Tetoves per ndeshjen e balotazhit me ekipin e Vardarit te Forines. Kryesia dhe stafi teknik jan mjaft euforik dhe presin fitore duke qen nje hap me afer liges se dyte perendimore ne Maqedonin e Veriut.
Shefi i stafit teknik Fiat Shate deklaron : ” Jemi shum afer liges se dyte i kemi bere te gjitha pregatitjet e nevojshme per te dy ndeshjet, gjithashtu presim mbeshtetje maksimale nga sportadeshesit Strugan duke qen nje motiv shtes per futbollistet tane”
Se Vllaznimi do kete mbeshtetje nga Struganet tregon fakti se tifo grupi Patriotet kan organizim te perbashket per ne Tetove dhe ate nisja per Tetov behet te plazhi i qytetit ne ora 13:00
Vllaznimi Struge – Vardar Forine
Stadiumi Tetoves ora 16:30 12.06.2019
(Struga Ekspres)

June 11, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres