/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Këto janë zyrat e reja të “PROAQUA”-së në Strugë (FOTO)
Qyteti, Slider

Këto janë zyrat e reja të “PROAQUA”-së në Strugë (FOTO)

NP Proaqua me kushte dhe rimëkëmbje nga e para
NP Proaqua nga një institucion i pa shpresë jo vetëm për qytetarët por edhe për stafin dhe punonjësit administrativ, tashmë po funksionon si një institucion i kompletuar. Me ambiente të reja pune, me rroga të rregullta dhe shërbim cilësor për qytetarët në cdo moment.
Do të vazhdojmë të punojmë duke u përmirësuar në çdo aspekt.

Njoftim nga Proaqua

April 11, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres