/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Kardiokirurgu që punon në Zvicër, Omer Xhemaili i interesuar për ndërtimin e një qendre rehabilitimi në Strugë
Qyteti, Slider

Kardiokirurgu që punon në Zvicër, Omer Xhemaili i interesuar për ndërtimin e një qendre rehabilitimi në Strugë

src=”http://strugaekspres.com/wp-content/uploads/2019/07/2019-06-29_18.08.44-1_20190708144635687-5-300×198.jpg” alt=”” width=”300″ height=”198″ class=”alignnone size-medium wp-image-91562″ /> në fushën e shëndetësisë

Kryetari I Komunës së Strugës, Ramis Merko përveç projekteve infrastrukturore që ka realizuar së fundmi realizon edhe projekte të tjera në fusha tjera. Projekti rradhës, pas projektit të ndërtimit të spitalit të ri, dokumentacioni I të cilit është në përfundim dhe i njëjti pritet të realizohet së shpejti, ka të bëjë me një qendër rehabilitimi.

Kryetari Merko mbajti takim me kardiokirurgun e mirënjohur dr.Omer Xhemaili i cili vepron në Zvicër.
Në takim u bisedua për ndërtimin e një qendre për rehabilitim ,investim zvicerian në vlerë prej 8 milionë euro në mundësi zgjërimi.

Gjithashtu u bisedua që personeli profesionist të jetë nga Zvicra dhe të udhëhiqen nga kardiokirurgu Xhemaili, ndërsa personeli ndihmës dhe ai teknik do të jenë nga Struga, me çka krijohen mundësi pune për banorët e Komunës së Strugës.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

********************

Градоначалникот Мерко со нови проекти и во областа на здраството

Градоначалникот на Општина Струга, Рамис Мерко покрај инфраструктурните проекти што неодамна беа реализирани, реализира и проекти од други области. Следниот проект, после проектот за изградба на новата болница чија документација се финализира а истата се очекува многу брзо да се реализира, е центар за рехабилитација.

Градоначалникот Мерко се сретна со добропознатиот кардиокирург др. Орхан Џемаили кој моментало работи во Швајцарија, и разговараа за изградба на центар за рехабилитација. Проектот ќе биде инвестиција на Швајцарија, со вредност од 8 милиони евра со можност за експанзија.

На состанокот се зборуваше и за персоналот, така што стручниот персонал ќе бидат доктори од Шфајцарија водени од страна на кардиохирургот Џемаили додека техничкиот и помошниот персонал ќе бидат стручни лица од Струга, со што се отвараат нови работни места за граѓаните на Општина Струга.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

July 30, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres