/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Kapen mbi 100 kilogram marihuanë në rrugën Strugë-Ohër
Qyteti, Slider

Kapen mbi 100 kilogram marihuanë në rrugën Strugë-Ohër

Mbi 100 kilogramë marihuanë јanë gjetur në një anije në brigjet e Liqenit të Ohrit.

Nëpunësit policorë nga Njësia për Kriminalitetin Ndërkufitar për të Huajt dhe Riatdhesim -Qendra Rajonale për Punë Kufitare “Perëndim” pranë Drejtorisë për Siguri Publike në koordinim me Prokurorinë Themelore Publike Strugë si rezultat i masave dhe aktiviteteve të marra më parë në 30.06.2020 në orēt e para të mëngjesit në rrugën rajonale Strugë – Ohër afër lokalitetit të quajtur “Rampa” nē afërsi tē Strugës në një anije në bregun e liqenit, u gjetën shtatë çanta me një sasi më të madhe marihuanë të paketuar që peshonte mbi 100 kilogramë. Pas grumbullimit të provave në koordinim dhe nën drejtimin e Prokurorisë Publike Strugë, do të ngrihet kallëzim penal për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprës penale “Prodhim dhe shpërndarje e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe prekursorëve”, sipas nenit 215 të Kodit Penal të Republikës së Maqedonisë së Veriut. . Sektori për Punë të Brendshme Ohër Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami

June 30, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres