Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Jeton Shaqiri: Siguruam financim për fazën përfundimtare të ujësjellësit të Ladorishtit
Qyteti, Slider

Jeton Shaqiri: Siguruam financim për fazën përfundimtare të ujësjellësit të Ladorishtit

Shumë shpejt do të realizohet edhe faza përfundimtare e ujësjellësit të ri në fshatin Ladorishtë

Sot në ambientet e Komunës së Strugës, Kryetari Merko sëbashku me Drejtorin e NP “ Proaqua” z.Jeton Shaqiri realizuan takim në lidhje me kontratën e nënshkruajtur mes Komunës së Strugës dhe Byrës për zhvillim rajonal për realizimin e projektit “Ndërtimi i sistemit të ujësjellësit për zonën më të ulët në fshatin Ladorishtë, faza përfundimtare.

Projekt ky I cili kap vlerën prej rreth 3.4 milion denarë, me gjatësi prej rreth 1000 m. Me këtë investim sistemi I ri I ujësjellësit do të jetë i kompletuar dhe mungesa e ujit të pijshëm për banorët e këtij lokaliteti do të eliminohet.

Realizimi i projektit pritet menjëherë pas procedurave tenderuese.

Многу брзо ќе се финализира и завршната фаза на новата водоводна мрежа во с. Радолишта

Денес во просториите на Општина Струга,градоначалникот Мерко заедно со директорот на ЈП “Проаква” г.Јетон Шаќири одржаа средба во врска со договорот потпишан од страна на Општина СТруга и Бирото за регионален развој за реализација на проектот Изградба на систем за водоснабдување за долна зона во село Радолишта – завршна фаза.

Станува збор за проект од вредност 3.4 милион денари, за изградба на водоснабдителен систем во должина од 1000 м. Со довршување на новиот водоснабдителен систем ќе се елиминира недостатокот на вода за пиење и евентуалните прекини на водоснабдувањето.

Проекто ќе почне сo реализација веднаш после завршување на тендерската постапка која е во тек.

July 19, 2019

Struga Ekspres