/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja si mund t’i dalloni vezët nëse janë nga pulat e sëmura
Shëndetësi, Slider

Ja si mund t’i dalloni vezët nëse janë nga pulat e sëmura

Pulat e mbyllura në hapësirë të vogël me siguri nuk do të japin vezë të cilësisë së njëjtë si ato të cilat jetën e kalojnë në kushtet e sipërpërmendura.

Pula patjetër duhet të ketë vend të mjaftueshëm për të lëvizur, si edhe ajër të pastër. Kur bleni vezë gjithmonë kini parasysh këto gjëra:

Ngjyra e së verdhës së vezës
Ngjyra ideale e së verdhës së vezës do të duhej të ishte sa më afër të portokalltës! Pra, më mirë shmangni vezët me të verdhë të shndritshme.

Trashësia e së verdhës së vezës
Sa më e trashë të jetë, aq më mirë! Vezët e shëndetshme janë më të trasha dhe plot përbërës ushqyes.

Trashësia dhe dendësia e lëvozhgës
Është e vështirë të vlerësohet lëvozhga vetëm në bazë të shikimit! Do të duhej të shqyrtoni dukjen e lëvozhgës dhe të konstatoni karakteristikat e saj.

Vezët e shëndetshme do të keni lëvozhgë më të fortë dhe më të trashë!

May 13, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres