/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja si duket sot shpella në të cilën qëndroi disa ditë profeti Muhamedi a.s (VIDEO)
Bota, Slider

Ja si duket sot shpella në të cilën qëndroi disa ditë profeti Muhamedi a.s (VIDEO)

Aty qëndruan për një kohë të shkurtër, dy – tre ditë, derisa politeistët menduan se nuk i gjejnë dot.

Sipas të dhënave historike, thuhet se në hyrje të shpellës marimanga thurri rrjetën e saj, kurse pëllumbi me folenë e tij qëndronte i qetë aty.

Nga e gjithë historia e ngjitjes në shpellë, kuptojmë një gjë: Njeriu duhet të përpiqet në maksimum, e kur të shohë se kanë përfunduar mundësitë e tij, atëherë ai i mbështetet dhe e lë fatin e tij në dorën e Allahut xh.sh.

Kodra, në të cilën gjendet shpella, është pak kilometra larg qytetit të Mekes dhe lartësia mbidetare e saj është 1405 m.

August 23, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres