Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja sa persona janë arrestuar dje nga aksioni policor
Maqedoni, Slider

Ja sa persona janë arrestuar dje nga aksioni policor

Dje 5 persona në Shkup janë privuar nga liria, përshkak që tek të njëjtët është gjetur lëndë narkotike e tipit marijuanë.

“Më 10.09.2019, rreth orës 23.00 autoritetet policore të SPB-së së Shkupit, kanë arrestuar M.S (23) nga Shkupi, pasi tek I njëjti është kryer kontroll nga ana e policisë me çka është gjetur marijuanë. Kundër tij do të merren masa adekuate.

Po ashtu në rrugën “Gjorçe Petrov” është arrestuar personi me iniciale E.S (44) nga Shkupi, A.D (18) nga Shkupi, F.L (35) nga Kumanova dhe G.K nga Shkupi.

Tek të gjithë gjatë kontrolleve të autoriteteve policore është gjetur lëndë e tipit marijuanë dhe kundër tyre do të ngritën kallëzime penale.

September 12, 2019

Struga Ekspres