/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja pse nuk ka ujë në Strugë për më shumë se një orë
Qyteti, Slider

Ja pse nuk ka ujë në Strugë për më shumë se një orë

NPN Proaqua Strugë I njofton konsumatorët se gjatë punimeve për shembjen e një shtëpie, ndërmarrja private SHPARDI gjatë një pakujdesie e ka dëmtuar gypin kryesor që e furnizon me ujë qytetin e Strugës.
Me qëllim të sanimit të këtij defekti, ekipet tona në teren janë të detyruar që ta ndërpresin furnizimin me ujë për qytetin e Strugës për më së shumti një orë.
Njëherit ju kërkojmë ndjesë dhe do të përpiqemi qe sa më shpejt ta kthejmë gjendjen në normale që të mos ketë ndërprerje më të gjatë në këto orë para iftarit.

Me respekt, NPN Proaqua Strugë.

МЈП Проаква Струга ги известува корисниците дека при работни зафати за рушење на една куќа, приватното претпријатие ШПАРДИ од небрежност ја оштетило главната цевка што го снабдува со вода градот Струга.
Со цел да се санира овој дефект, нашите екипи на терен се приморани да го прекинат водоснабдувањето за градот за најмногу еден час.
Воедно ви се извинуваме и ќе се потрудиме најбрзо што можеме да ја доведеме состојбата во нормала за да нема подолги прекини во овие часови пред ифтар.
Со почит, МЈП ПРоаква Струга.

May 15, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres