/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja kush kanë të drejtë të lëvizin gjatë orës policore
Maqedoni, Slider

Ja kush kanë të drejtë të lëvizin gjatë orës policore

Kryeministri teknik, Oliver Spasovski sot në fjalimin e tij të jashtëzakonshëm në godinën e qeverisë ka njoftuar masat e reja mbrojtëse kundër virusit korona. Sapsovski njoftoi se duke filluar nga dita e nesërme në Maqedoni do të zbatohet orë policore, respektivisht do të ndalohet lëvizja e qytetarëve nga orë 21:00 deri në orën 06:00 të mëngjesit.

“Masë që për herë të parë vendoset ora policore në historinë e Maqdoniasë. Prej nesër, në Maqedoninë e Veriut do të ketë orë policore nga ora 21:00 deri në ora 06:00 çdo ditë, me këtë do të kufizohet lëvizja e popullatës. Njoftoj se tashmë asgjë nuk është e njëjtë. Gjithçka ka ndryshuar në jetën tonë si te ne edhe në vende tjera”, njoftoi kryeministri Oliver Spasovski.

Spasovski njoftoi edhe për rastet kur do të lejohet qarkullimi i qytetarëve gjatë orës së policisë.

“Nga kjo ndalesë do të lirohen njerëzit e sëmurë, përfshi këtu njerëzit në dializë, nga ku do të mund të shoqërohen shoqërohen më së shumti nga dy persona”, theksoi Spasovski, duke shtuar se edhe pjesëtarët e armatës, zjarrfikësit ata të policisë dhe higjienës komunale do të jenë të lirë për qarkullim .

Në fjalimin e kreut të ekzekutivit u njoftua se gjatë orës policore do të punojnë vetëm një numër i caktuar i barnatoreve dhe taksistëve dhe se ditëve në vijim ndalohet mbledhja e më shumë se 5 personave gjatë 24 orëve.

March 21, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres