Ja kompania që drejton Drilon Istrefi, veleshtari që ndërton shtëpi për shqiptarët në Zvicër (FOTO)
Bota, Slider

Ja kompania që drejton Drilon Istrefi, veleshtari që ndërton shtëpi për shqiptarët në Zvicër (FOTO)

Intervistë e shkurtër me
z.DRILON ISTREFI nga Veleshta e Strugës i cili jeton dhe vepron në Zvicër–pronar i Ndërmarrjes “ENRA Bauplanung”-Zvicër.

Struga Ekspres: z.Drilon mund të na tregoni si keni arritur deri këtu ku jeni sot,pra që të jeni pronar i një ndërmarrje e cila merret me ndërtimin e banesave dhe shtëpive,posaçërisht për shqiptarët që jetojnë dhe punojnë në Zvicër?

Drilon Istrefi: Thonë se përpjekjet e kombinuara mund të thyejnë murin e pamundësisë.
Falenderimi i takon Zotit që na dha këtë mundësi dhe na bëri të mundur që me punë dhe sacrifice të integrohemi edhe neve si shumica e vëllezërve dhe motrave tona Shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Zvicër.
Zvicra nuk është më ajo e viteve të 80-ta ku bashkëatdhetarët tanë punonin vetëm punë fizike,tani shqiptarët i gjen gjithkundi,edhe nëpër poste udhëheqëse shumë të rëndësishme.

Struga Ekspres: Me se merret konkretishtë ndërmarrja juaj?

Drilon Istrefi: Neve merremi me blerjen e tokës,rregullimin e gjithë dokumentacionit dhe ndërtimin e objekteve për banim,shtëpia ose banesa me principin me “çelsat në dorë” dhe padyshim ofrojmë mundesinë që dëshirat e klientit për një plan sipas dëshires dhe nevojes së tij të jenë primare.

Struga Ekspres: Si i keni çmimet në krahasim me ndërmarrjet tjera që merren me të njëjtin biznes?

Drilon Istrefi: Si ndërmarrje e cila njeh shkëlqyeshëm mentalitetin dhe mundësit e shqiptarëve,neve ofrojmë çmime jashtëzakonishtë favorizuese dhe të arritshme për klientët.

Struga Ekspres: Mesazhi juaj,për bashkëatdhetarët cili është?

Drilon Istrefi: Nuk ka vend më të mirë se shtëpia sidomos kur e din që është e jotja,ashtu siç i kemi edhe atje në vendlindjen tonë,prandaj dëshirat tona dhashtë Zoti bëhen realitet dhe mërgimtarët tanë,vëllezërit tanë integrohen dhe përforcojnë rrënjët bashkë me popujtë e tjerë që jetojnë dhe punojnë këtu në Zvicër.

Kjo është adresa e saktë e biznesmenit nga Veleshta e Strugës i cili jeton dhe vepron në Zvicër.

Emri i pronarit: Drilon Istrefi:
“ENRA BAUPLANUNG”
Harmettlenstrasse 12
6410 Goldau
ZVICER
TEL: 078/834 84 48

July 4, 2018

Struga Ekspres