Ja çfarë thonë nga policia për makinën që u shkrumbua në Qafethanë
Qyteti, Slider

Ja çfarë thonë nga policia për makinën që u shkrumbua në Qafethanë


Lajmerim

Më datë 11 Korrik, rreth orës 10:00, P.S. (59) nga R. e Shqipëerisë, ka denoncuar se në automjetin e tipit ,,Mercedes,, me targa të shqiperisë duke vozitur në drejtim të pikës kufitare të Qafthanës ka marrë flakë automjeti . Flaka është paraqitur në pjesën e përparme të automjetit dhe ështe shuar me interveninim e Njësitit të zjarrfikësve Teritorial të Strugës .
Ne vendngjarje është kryer kqyrja nga ekipet profesionale.

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër
Zyra për marëdhënie me publikun

July 12, 2019

Struga Ekspres