/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja çfarë duhet të dini përpara se të zgjasni qerpikët
Shëndetësi, Slider

Ja çfarë duhet të dini përpara se të zgjasni qerpikët

Trend që mori jehonë vitin që shkoi ishte zgjatja e qerpikëve, por edhe rimodelimi i vetullave.

Sigurisht që me këtë trend sytë e grave dukeshin më të mëdhenj dhe më të bukur sidomos kur ishin edhe me grim, njofton Klan Kosova.

Por ato që deri tani nuk i kanë zgjatur qerpikët janë disa gjëra që duhet

Çfarë është zgjatja e qerpikëve?

Janë disa qime të cilat quhen shtesa qerpikësh të përbëra nga fibra sintetike që janë bashkangjitur me një ngjitës natyral të posaçëm që është i provuar nga mjekë. Zgjatimet të tilla vijnë në një sërë madhësish që variojnë nga 6mm në 18mm. Me vendosjen e duhur, ato mund t’i bëjnë sytë të duken më të mëdhenj dhe më të ngritur. Me kujdesin e duhur, këto qerpikë duhet të zgjasin deri në gjashtë javë para se të gjitha tufat e fijeve të bien.

Kur të bien shtesat a do të bien dhe qerpikët tuaj natyral?

Shtesat tuaja do të shkëputen me ciklin tuaj natyral të rritjes së flokëve, i cili zakonisht është çdo gjashtë deri në tetë javë. Rimbushjet janë një mënyrë e shkëlqyer për të zgjatur jetën e qerpikëve dhe rekomandohen çdo dy deri tre javë.

Çfarë duhet të dini pasi të mbaroni procesin?

Duhet të evitoni lotët, pra mundohuni të mos shihni filma me histori të dhimbshme. Nuk është e nevojshme të përdorni rimel pasi e mira e shtesave është që nuk keni më nevojë për to.

June 26, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres