Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Izmit Nura: Së shpejti Strugës ja rikthejmë pishinën (FOTO)
Qyteti, Slider

Izmit Nura: Së shpejti Strugës ja rikthejmë pishinën (FOTO)

Izmit Nura, zëvendës drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport pas inagurimit të sallës së sportit në Llabunisht ku merrnin pjesë figura të rëndësishme të BDI-së,ministra dhe vet kryetari i BDI-së Ali Ahmeti,paralajmëron edhe fillimin e ndërtimit të pishinës së Strugës.

September 13, 2019

Struga Ekspres