/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Izmit Nura e nis detyrën e re si zv.drejtor duke prezantuar SHQIPEN tek tabela në hyrje të objektit (FOTO)
Maqedoni, Slider

Izmit Nura e nis detyrën e re si zv.drejtor duke prezantuar SHQIPEN tek tabela në hyrje të objektit (FOTO)

Izmit Nura e nis detyrën e re si zv.drejtor në Agjencionin për Rini dhe Sport me një hap konkret dhe dinjitoz. Në ditën e dytë si një nga drejtuesit e këtij institucioni, Nura ka prezantuar tabelën e re në hyrje të objektit në tregjuhësi, njofton Gostivari Sot.

Në gjuhën maqedone, shqip dhe anglisht, qëndron mbishkrimi: Republika e Maqedonisë së Veriut, Agjencia e Rinisë dhe e Sportit.

Ndryshe, Izmit Nura nga Veleshta e Strugës, ish ushtari i UÇK-së me ndryshimet e fundit në institucionet qeveritare u emërua zv.drejtor në Agjencionin për Rini dhe Sport i propozuar nga BDI. Gostivari Sot 

 

August 6, 2019

Struga Ekspres