/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ilir Hasani: Lajmet që vijnë nuk janë aq të mira!Bashkë mund ta tejkalojmë (FOTO)
Maqedoni, Slider

Ilir Hasani: Lajmet që vijnë nuk janë aq të mira!Bashkë mund ta tejkalojmë (FOTO)

Ilir Hasani, drejtor i Klinikes për Traumatologji, Ortopedi, Anestezi, Reanimacion dhe Trajtim Intenzivdrejtor ka postuar një status në facebook, ku shkruan se lajmet që vijnë në lidhje me Covid-19 nuk janë aq të mira

Ilir Hasani:

Të nderuar, lajmet që vijnë nuk janë edhe aq të mira. Duhet të jemi të përgatitur për çdo situatë.

Kujdesi, besimi ndaj autoriteteve shëndetësore dhe ndjekja e masave në këto kushte, në asnjë moment nuk duhet neglizhuar. Bashkë mund ta tejkalojmë!
#TOARILUC #corona #COVID2019

Të nderuar, lajmet që vijnë nuk janë edhe aq të mira. Duhet të jemi të përgatitur për çdo situatë. Kujdesi, besimi ndaj…

Gepostet von Ilir H. Hasani II am Dienstag, 17. März 2020

March 18, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres